We are Nanten

Näin meillä

Lattiavallankumous

Lattioita, jotka muokkautuvat elämän mukaan.

Tehtävämme on inspiroida ja auttaa asiakkaitamme löytämään tarpeiden ja trendien mukaiset, parhaat mahdolliset lattiaratkaisut.

Valmistamme kauniita, ympäristöystävällisiä ja turvallisia lattioita, jotka ylläpitävät hyvää sisäilmaa ja muokkautuvat käyttötarpeiden mukaan.

Kumppanuus

Tarjoamme teknisen tuen ja olemme asiantuntevina neuvonantajinasi koko matkan ajan suunnittelusta asennukseen.

Meistä saat joustavan ja luotettavan kumppanin, jonka kanssa asiointi on aina helppoa. Emme saata sinua ikävään välikäteen, vaan olemme tukenasi ensimmäisestä yhteydenotosta aina lattian asennukseen saakka.

Tuotekehitys

Tuotekehitys- ja laadunvalvontaosastomme Tuusulassa tekee yhteistyötä asiakkaidemme ja kansainvälisten alan toimijoiden kanssa entistä parempien lattioiden kehittämiseksi.

Panostamme kestäviin ja eri käyttötarkoituksiin mukautuviin ratkaisuihin, joissa huomioidaan lattian elinkaaren aikaiset vaikutukset ja haitattomuus käyttäjille.

Tuotanto

Oma tuotanto mahdollistaa sen, että aamupäivällä tilatut tuotteet lähtevät matkaan jo saman päivän aikana.

Nopeiden toimitusten lisäksi pystymme valmistamaan tuotteita tilaajan toivomin erikoisävyin.

Laadukkaat rakentamisen laasti- ja hiekkatuotteet Fesconilta

Fescon on suurin suomalainen rakennusalan laasti- ja hiekkatuotteiden valmistaja.

Päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, eristerappausjärjestelmät sekä laatoitus- ja vedeneristystuotteet.

Tutustu Fesconin ratkaisuihin osoitteessa www.fescon.fi.

Ympäristö ja vastuullisuus

Rakennamme turvallisempaa ja ekologisempaa huomista, katsomme kauas tulevaisuuteen, kannamme vastuumme ja tuemme kestävää kehitystä.

Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme eri käyttötarkoituksiin soveltuva laadukas käyttäjä- ja ympäristöturvallinen lattia, jonka valmistuksessa on huomioitu myös CE -laatuvaatimusstandardin tiukat kriteerit.

Olemme sitoutuneet kansainväliseen kemianteollisuuden vastuullisuusohjelmaan Responsible Care. Ohjelman keskeisiä teemoja ovat muun muassa luonnonvarojen kestävä käyttö, tuotannon ja tuotteiden kestävyys ja turvallisuus, työyhteisön hyvinvointi sekä avoin vuorovaikutus ja yhteistyö.

Vastuullisten toimintatapojemme ansiosta niin oma tuotantolaitoksemme kuin lattioidemme loppukäyttäjät ovat pystyneet vähentämään uusiutumattomien luonnonvarojen kulutusta, pienentämään hiilijalanjälkeään ja välttämään haitallisten kemikaalien, kuten haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC), pääsyä huoneilmaan ja ympäristöön.

Vähäpäästöisten M1-luokiteltujen tuotteidemme käytöstä voi saada lisäpisteitä ympäristösertifioidussa rakentamisessa (mm. LEED- ja BREEAM-järjestelmät)

Tuotekehitys

Teknisistä ominaisuuksista tinkimättä olemme alan pioneeri biopohjaisten tuotteiden valmistajana. Tuotteissa käytetään uusiutuvia raaka-aineita, ja niiden biosisältö on korkea.

Valitsemme laadukkaita, turvallisia ja ympäristöä kuormittamattomia raaka-aineita. Korvaamme raakaöljypohjaisia kemikaaleja luonnosta saatavilla mineraaleilla ja biopohjaisilla tuotteilla, joiden valmistuksessa hyödynnetään ravinnoksi soveltumattomia kasvipohjaisia ainesosia.

Lattioiden tekniset ominaisuudet on ilmoitettu tuote-esitteissä ja suoritustasoilmoituksissa (DoP).

Tuotteiden korkean laadun varmistamiseksi käytössämme on sertifioitu laatujärjestelmä. Tuotteiden ja tuotantoprosessin jatkuvan laadunvalvonnan tehtävänä on varmistaa, että tuotteiden ominaisuudet ovat EU:n Rakennustuoteasetuksen ja betonipintojen suojaamiseen tarkoitetuilta tuotteilta vaadittavan CE-merkinnän mukaiset.

Ota yhteyttä

Meidän tiimi

Töihin meille

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä:

Sami Rastas
Toimitusjohtaja

+358 40 902 2322
sami.rastas@nanten.com

Teollisuustie 6
04300 Tuusula

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.

Voit jättää avoimen hakemuksen oheisella lomakkeella.