FAQ

Joustava ja elastinen polyuretaanipinnoite

Suomessa valmistetut Nanten polyuretaanilattiat ovat joustavan tuntuisia ja miellyttäviä askeltaa. Polyuretaani sopii täydellisesti julkisiin sekä erilaisiin teknisiin tiloihin erityisesti silloin, kun lattialta vaaditaan elastisuutta, saumattomuutta ja halkeaman silloituskykyä.

Nanten Decofloor Comfort Plus lattiat ovat tehokkaasti ääntä vaimentavia ja astetta joustavampia lattioita. Pinta kestää hyvin kalusteiden siirtelyä ja vaimentaa kenkien kopinaa, mikä tekee siitä erinomaisen ratkaisun esimerkiksi toimistoihin ja kouluihin.

Yhtenäinen, saumaton lattiapinta on nopea asentaa ja hyvän kitkavastuksen ansiosta turvallinen liikkua. Värikartasta löytyy upeita valmiita sävyjä, joiden lisäksi sileitä pinnoitteita voidaan sävyttää lähes kaikissa RAL-värikartan sävyissä. Pinta voi olla kuvioitu tai elävöitetty värihiutaleilla. Se voi olla matta tai halutessasi täysin kiiltävä.

Nanten polyuretaani on täydellinen ratkaisu tiloihin, joissa vaaditaan kestävyyttä ja saumattomuutta, kuten erilaiset tekniset tilat. Tiivis ja sileä polyuretaanipinnoite soveltuu hyvin kevyemmän rasituksen alaisiin tiloihin, kuten teknisiin ilmastointikonehuoneisiin, lämmöjakokeskuksiin ja sähköpääkeskuksiin.

Käyttökohteet

Pinnoitetta voidaan käyttää esimerkiksi toimitila- ja asuinrakentamisessa, teollisuuden julkisrakentamiskohteissa sekä ilmastointikonehuoneiden lattioissa.

Polyuretaanipinnoite soveltuu kohteisiin, joissa lattialta edellytetään sileää pintaa (voidaan pintakarhentaa), hyvää vesitiiveyttä, kemikaalien kestoa sekä keskiraskasta mekaanista kestävyyttä. Polyuretaanipinnoite on saumaton, eikä se sisällä mikrobien kasvua ylläpitäviä ainesosia.

Nantenin biopohjaisilla polyuretaanipinnoitusmenetelmillä voidaan parantaa tilan viihtyisyyttä, hygieniatasoa ja käyttömukavuutta.

Sileitä ja joustavia pintoja julkisiin tiloihin ja teollisuuteen.

Tutustu tuoteselosteisiin

Tutustu menetelmiin

Värikartat

Esitteet

Mihin etsit lattiaa?

Ota yhteyttä