FAQ

Kova ja kestävä epoksipinnoite

Jos etsit kestävää lattiaratkaisua, on valintasi Nanten epoksipinnoite. Epoksilla saadaan kovaa kulutusta kestäviä ja hyvää sisäilman laatua ylläpitäviä lattiaratkaisuja. Osa ratkaisuistamme on vesihöyryä läpäiseviä eli hengittäviä, jolloin maaperästä nouseva kosteus läpäisee pinnoitteen, eikä aiheuta ikäviä home- tai kosteusvaurioita lattiarakenteisiin.

Epoksilla voidaan tehdä sekä sileitä ja karkeita pintoja. Lattia voidaan viimeistellä kiiltäväksi tai mataksi, ja värivaihtoehtoja on kymmeniä. Karkeampi pinta on erityisen hyvä kohteissa, joissa on kulutus on kovaa, eikä pinta saa olla liukas. Sileä ja kiiltäväpintainen epoksi taas sopii erinomaisesti kohteisiin, joissa lattian tulee olla helppohoitoinen ja helposti puhtaana pidettävä.

Käyttökohteet

Epoksipinnoite soveltuu elintarviketeollisuuden tuotantotiloihin, raskaasti kuormitettuihin varastotiloihin, ravintolakeittiöihin, sosiaalitiloihin, palvelutaloihin sekä julkisiin kohteisiin, kuten koulujen, päiväkotien ja palvelutalojen sisäilman laadun edistämiseen ja erityisesti puhdastiloiksi sairaalaympäristöissä luokiteltuihin tiloihin kuten, laboratorioihin, potilashuoneisiin ja laitehuoltoon.

Erityistä puhtautta ja hygieenisyyttä vaativissa tiloissa tarvitaan usein myös ratkaisuja staattisen sähkön hallintaan, jotta lisääntyvä sairaalateknologia toimisi suunnitellusti ilman ulkoisia häiriötekijöitä.

Miksi valita Nanten epoksipinnoite?

Nantenin epoksipinnoitusmenetelmillä voidaan parantaa tilan käyttömukavuutta, hygieniatasoa ja viihtyvyyttä.

Kovaa kulutusta kestäviä ja hyvää sisäilman laatua edistäviä lattiaratkaisuja.

Tutustu tuoteselosteisiin

Tutustu menetelmiin

Värikartat

Esitteet

Mihin etsit lattiaa?

Ota yhteyttä