Suunnittele

Suunnittelutyökalu

Testaa Nanten värikartan sävyjä eri tiloihin ja käyttökohteisiin. Valittavana 35 upeaa sävyä, sekä kolme värihiekkaseosta.

Työkalun avulla pääset kokeilemaan Nanten värikartan sävyjä eri tiloihin ja neljään eri käyttökohteeseen. 

Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan digitaalisesti. Ne voivat poiketa lopullisesta lattian väristä, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen väri siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan.

Värikartat

Täältä löydät värikartat eri menetelmille ja tuotteille. Tutustu värikarttoihin

Nanten -lattioiden edut

Iskunkestävyys

Hengittävyys

Askelmukavuus

Ekologisuus

Nopeus

Hygienisyys

Kemikaalin-kestävyys

Ympäristö

Turvallisuus

Mukavuus

Materiaalipankki

Kaipaatko lisää tuotetietoa?

Tästä löydät kaikki dokumentit. Voit hakea dokumenttia dokumenttityypin mukaan, esim. tuoteselosteet ja värikartat. Voit myös hakea dokumentteja käyttökohteen mukaan tai nimellä käyttäen avointa nimihakua.

Tuoteselosteet kuvaavat pinnoitteen tuotetyypin, yleiset ominaisuudet ja tekniset tiedot.

Menetelmäkorteissa kuvataan eri käyttökohteisiin soveltuvien menetelmien työvaiheet. 

Käyttöturvallisuustiedotteella välitetään tietoa aineen tai seoksen ominaisuuksista, riskeistä sekä turvallisesta käytöstä. 

Materiaalipankista löydät myös detaljikuvat ja sertifikaatit.

Toteutuksia

Fit Mestari -kuntokeskus

Fit Mestari -kuntokeskus avattiin Helsingin Kampissa 1.11.2022. Kuntokeskus sijaitsee Hotel Mestarin vieressä ja palvelee samalla hotellin asukkaita.

Kuntosali on varusteltu Cybex-kuntosalilaitteilla, joiden ominaisuudet ja biomekaniikka ovat omaa luokkaansa. Kuntokeskuksen asiakkaiden käytössä on cardio-laitteet, vipuvarsi- ja painopakkalaitteet, vapaapainot sekä erillinen venyttelyalue.

KUIVALIHAKUNDI

Kuivalihakundin uudet tuotantotilat Jokelassa pinnoitettiin Nantenin kovaa kulutusta kestävällä sileällä epoksipinnoitteella (sävy 257).

Avantin tehdastilat Ylöjärvellä

Ylöjärven tehtaan lattiat pinnoitettiin Nantenin sileällä epoksipinnoitteella. Tehdasalueen laajenemisen myötä pinnoitettuja neliöitä on nyt yhteensä noin 6000 m².

Nummelan lentokonehalli

Lentokonehallien lattiat on pinnoitettu Nanten SL Bio epoksipinnoitteella. Painavia koneita kannattelemaan tarvittiin kovaa kulutusta kestävä pinnoite.

Orimattilan pelastusasema

Sisäilmaongelmien vuoksi lähes käyttökelvoton paloasema korvattiin uudella pelastusasemalla, joka valmistui tammikuussa 2022.

Töölön raitiovaunuvarikko

Töölön historiallisen raitiovaunuvarikon lattia kunnostettiin Nantenin tuotteilla.

Akryylipinnoite on nopeasti kovettuva, kovaa kulutusta kestävä ja vesirasituksen alaisiin tiloihin hyvin soveltuva pinnoite.

Pinnoitteen väri muodostuu värihiekoista ja niiden sekoituksista.

Tapahtumat

Seuraavat tapahtumat

It seems we can't find what you're looking for.

Tapahtumakalenteri