Toimivuutta ja viihtyisyyttä

Lattiapinnoitteet sopivat erinomaisesti toiminnallisiksi ja sisustuksellisiksi ratkaisuiksi julkis- ja toimitilarakennuksiin. Ekologisilla massapinnoitusratkaisuillamme voidaan toteuttaa kestäviä, saumattomia, hygieenisiä, hyvää sisäilman laatua ja viihtyisyyttä edistäviä lattiaratkaisuja. Lattia on merkittävä osa rakennusta, ja lattiapinnat ovat jatkuvasti alttiina erilaisille rasituksille. Rasituksesta selviäminen ei yksin riitä, vaan lattialta odotetaan myös käyttömukavuutta ja hyvää ulkonäköä.

Vaativiin kohteisiin

Pinnoitteet sopivat erinomaisesti terveydenhuollon- ja opetustoimen kohteisiin, sairaaloihin ja laboratorioihin, toimistotiloihin ja myymälöihin, päiväkoteihin ja palvelutaloihin, uimahalleihin, paloasemille ja muihin vastaaviin kohteisiin.

Ekologisuus ja hyvä sisäilman laatu

Tuotteidemme korkea biosisältö ja alhaiset emissiot varmistavat soveltuvuuden myös ympäristösertifioituun Green Building -rakentamiseen. Bioraaka-aineita sisältävät tuotteemme vähentävät ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta. Niiden hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin perinteisissä muovipohjaisissa päällystysratkaisuissa.

Julkisen rakentamisen päähuomio on siirtymässä ympäristökuormitusta vähentäviin ja hyvää sisäilman laatua edistäviin ekologisiin lattiaratkaisuihin. Nanten lattiaratkaisut ovat turvallinen valinta perinteisten lattiapäällysteiden sijaan niin saneeraus kuin uudiskohteissakin.

Green Building

Julkis- ja toimitilarakentaminen

SL CSM SL AR HM AR HM ESD DecoFloor SL ja PU DecoFloor TrueColors PU Flex HM W
TERVEYDENHUOLTO
Aulatilat, sisäänkäynti

Potilashuoneet, käytävät


Toimenpidehuoneet

Leikkaussalit, puhdastilat

Tehovalvonta

Laboratoriot

Välinehuolto, varastotilat

Tekniset tilat, IV ja LJ

Maavaraiset tilat

OPPILAITOKSET
Aulatilat, sisäänkäyntiLuokkahuoneet


Erikoisluokat, laboratoriot


Tekniset tilat, IV ,LJ


Maavaraiset tilat

TOIMITILAT
Aulatilat, sisäänkäyntiToimistohuoneet


Tuotanto- ja varastotilat


Tekniset tilat, IV ,LJ


Maavaraiset tilat