Lattioita, jotka muokkautuvat elämän mukaan

Elämänmakuiset lattiat

Ajassa, jossa maapallon kantokykyä haastetaan, lattialla ja sen materiaaleilla on väliä enemmän kuin koskaan.

Emme tarvitse kertakäyttöistä tai helposti kuluvaa, emme ympäristölle haitallista.

Tarvitsemme pitkäikäisiä ja muokkautuvia lattiamateriaaleja, jotka kestävät arjen ja elämän painon.

Niiden päälle rakennetaan toimivia rakennuksia ja tiloja, joissa opettaa ja oppia, valmistaa ja varastoida. Hoivata, viihtyä, tehdä töitä.

Hyvä lattia on oikein valittuna, asennettuna ja ylläpidettynä ikuinen. Se vaihtaa väriään tarpeen ja trendien mukaan, ottaa vastaan kovan ja pehmeän askeleen, trukin pyörät tai pulpetin jalat. Se ylläpitää hyvää sisäilmaa ja on helppo pitää puhtaana. Se toimii turvallisena elämän alustana. 

Niitä me teemme. Lattioita, jotka muokkautuvat elämän mukaan.

Lattioita, jotka muokkautuvat käyttötarpeiden mukaan.

Valikoimastamme löytyy lattioita sekä julkisiin tiloihin että teollisuuden tarpeisiin.

Kerro meille toiveesi, niin löydämme sinulle ratkaisun – mahdollisuudet kun ovat lähes rajattomat.

Kotimaista lattiadesignia

Nanten lattiaratkaisuilla asennat nopeasti suuria pintoja, eikä tilojen monimuotoisuus ole este. Lattiapinnoitteella saadaan aikaan yhtenäinen, saumaton lattiapinta, johon on mahdollista suunnitella haluamasi väri tai kuvio.

Nanten on turvallinen, kestävä ja mukava käyttää. Nanten lattiat ovat saavuttaneet erinomaisia testituloksia niin kulutuksen-, lämmön- kuin iskunkestävyydessä, ja hyvät jousto-ominaisuudet lisäävät askelmukavuutta.

Tuotevalikoimastamme löydät M1 sisäilmaluokiteltuja sekä puhdastila standardin (CSM) täyttäviä pinnoiteratkaisuja.

Miksi Nanten on parempi valinta lattian pintaan?

Meiltä löytyy ratkaisuja tiloihin, joissa on korkeat kestävyys-, askelmukavuus- tai ulkonäkövaatimukset.

Nanten lattioiden pitkä käyttöikä, vähäinen huollon tarve ja helppohoitoisuus pitävät lattian kustannukset alhaisina sen elinkaaren aikana. Lattiat on tarvittaessa helppo korjata, sillä paikattavaa pintaa ei tarvitse poistaa, vaan uusi pinnoite voidaan asentaa vanhan materiaalin päälle.

Nanten brand skuutti ja koira Hirvelä Heli 910x690

Valitse lattia käyttökohteen mukaan

Lupauksemme

1 Ympäristöystävällisiä ja turvallisia lattioita

Tarjoamme asiakkaillemme eri käyttötarkoituksiin soveltuvia laadukkaita lattiaratkaisuja, joiden valmistuksessa on huomioitu sekä sisäilmaluokituksen että CE-laatuvaatimusstandardin tiukat kriteerit.

Olemme alan pioneeri biopohjaisten betonipinnoitteiden valmistajana. Nanten lattioissa käytetään uusiutuvia raaka-aineita, ja niiden biosisältö on korkea.

Nanten lattiat soveltuvat erinomaisesti ympäristösertifioituun rakentamiseen mm. Leed ja BREEAM-hankkeisiin. Valmiissa lattiassa on tutkitusti erittäin alhaiset päästöt, eivätkä ne sisällä sisäilmalle haitallisia yhdisteitä.

2 Oikein valittuna, asennettuna ja ylläpidettynä ikuinen

Ei kertakäyttöistä tai helposti kuluvaa, vaan oikein valittuna, asennettuna ja ylläpidettynä ikuinen.

Lattiat ottavat vastaan kovia iskuja, raskaita askelia, ne toimivat alustana ensimmäisille askelille ja kannattelevat samaan aikaan useita tonneja painavia teollisuuskoneita. Kun kohteeseen valitaan ominaisuuksiltaan oikea pinnoite ja asennuksen suorittaa alan ammattilainen, on Nanten lattian ylläpito helppoa.

Nanten lattia kestää aikaa ja mukautuu loistavasti eri käyttötarpeisiin. Jos tilan käyttötarkoitus muuttuu, ei vanhaa lattiaa tarvitse poistaa, vaan pinnan voi uusia huoltokäsittelyllä, jolloin uuden lattiapinnan tai värin vaihtaminen ei synnytä jätettä.

3 Joustava ja luotettava kumppani

Me emme saata sinua ikävään välikäteen, vaan olemme tukenasi koko matkan ajan suunnittelusta asennukseen. Haluamme auttaa rakentamaan elämän työpöytiä, jotka palvelevat käyttäjäänsä vuosikymmeniä.

Suomessa kehitetyt ja valmistetut lattiat ovat toimineet jo yli puoli vuosisataa teknisesti vaativissa olosuhteissa. Tunnemme rakentamisen trendit, haasteelliset olosuhteet sekä lattioiden vaatimukset läpikotaisin. Olemme panostaneet voimakkaasti tuotekehitykseen ja voimme ylpeänä todeta, että Nanten lattiat ovat huippuluokkaa.

Referenssit

KUIVALIHAKUNDI

Kuivalihakundin uudet tuotantotilat Jokelassa pinnoitettiin Nantenin kovaa kulutusta kestävällä sileällä epoksipinnoitteella (sävy 257).

Avantin tehdastilat Ylöjärvellä

Ylöjärven tehtaan lattiat pinnoitettiin Nantenin sileällä epoksipinnoitteella. Tehdasalueen laajenemisen myötä pinnoitettuja neliöitä on nyt yhteensä noin 6000 m².

Nummelan lentokonehalli

Lentokonehallien lattiat on pinnoitettu Nanten SL Bio epoksipinnoitteella. Painavia koneita kannattelemaan tarvittiin kovaa kulutusta kestävä pinnoite.

Orimattilan pelastusasema

Sisäilmaongelmien vuoksi lähes käyttökelvoton paloasema korvattiin uudella pelastusasemalla, joka valmistui tammikuussa 2022.

Töölön raitiovaunuvarikko

Töölön historiallisen raitiovaunuvarikon lattia kunnostettiin Nantenin tuotteilla.

Akryylipinnoite on nopeasti kovettuva, kovaa kulutusta kestävä ja vesirasituksen alaisiin tiloihin hyvin soveltuva pinnoite.

Pinnoitteen väri muodostuu värihiekoista ja niiden sekoituksista.

Keravan lukio

Lukion vanha ruokalan 1500 m² lattia purettiin ja pinnoitetiin Nantenin hengittävällä SL W Deco pinnoitteella.

Vesihöyryä läpäisevä mattapintainen SL W Deco epoksipinnoite sopii kosteuden aiheuttamien ongelmien hallintaan sekä hengittävää pinnoitetta vaativiin käyttökohteisiin. Loistavat tekniset ominaisuudet sekä kaunis mattapintainen viimeistely tekee tästä erinomaisen tuotteen esimerkiksi aula- ja toimistotiloihin, käytäville, luokkahuoneisiin tai vaikka ruokalaan.

Nanten tuotteet

Hybridipinnoite erittäin vaativiin kohteisiin – ColorPUR

Sementtipohjainen vaativiin kohteisiin soveltuva lattiaratkaisu.

Tutustu ColorPUR tuoteselosteisiin

Tutustu ColorPUR menetelmiin  

ColorPUR värikartta

ColorPUR esite

Nopea ja kestävä akryylipinnoite

Nopeasti asennettavat ratkaisut teollisuuteen, ulko- ja märkätiloihin.

Tutustu tuoteselosteisiin

Tutustu menetelmiin

Värikartat

Esitteet

Joustava ja elastinen polyuretaanipinnoite

Sileitä ja joustavia pintoja julkisiin tiloihin ja teollisuuteen.

Tutustu tuoteselosteisiin

Tutustu menetelmiin

Värikartat

Esitteet

Kova ja kestävä epoksipinnoite

Kovaa kulutusta kestäviä ja hyvää sisäilman laatua edistäviä lattiaratkaisuja.

Tutustu tuoteselosteisiin

Tutustu menetelmiin

Värikartat

Esitteet