FAQ

Nanten lattiaratkaisut osaksi Fesconin liiketoimintaa

Fescon Oy on ostanut Nanten yhtiöt.

Yritysostolla Fescon laajentaa tuoteperhettään lattiapinnoitteisiin. Nanten jatkaa Fesconin itsenäisenä tytäryhtiönä. Yritysostolla ei ole vaikutusta Nantenin toimintaan.

”Nanten on suomalainen menestyvä perheyritys ja tunnettu laadukkaista tuotteista ja vankasta asiantuntevuudestaan. Nanten sopii arvopohjaltaan erittäin hyvin osaksi Fesconin liiketoimintaa. Tavoitteenamme on yhdistää osaamistamme ja hakea kasvua tarjoamalla asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia lattiaratkaisuja. ”, kertoo Fescon Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Peltola.

”Nanten on menestynyt viime vuosina erittäin hyvin, ja olemme onnistuneet nostamaan massalattiaratkaisut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi muiden lattiapäällysteiden rinnalle. Olemme iloisia saadessamme vierellemme kumppanin, jolla on rohkeutta ja kykyä tukea meitä polullamme. Tietotaitomme täydentää toisiamme, ja yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua ja tukea onnistuneiden ja pitkäikäisten lattiaratkaisujen kehittämiseksi.” toteaa Nantenin hallituksen puheenjohtaja Mona Grannenfelt.

Fescon on suurin suomalainen laasti- ja hiekkatuotteiden kehittäjä ja valmistaja sekä osa Luja-yhtiöitä. Fesconin liikevaihto vuonna 2020 oli 29,6 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli 78. Yritysosto vahvistaa Fesconin ennestään laajaa tuotevalikoimaa lattiapinnoitteilla sekä kasvattaa markkinaosuutta mm. teollisuuden sekä julkisten toimitilojen lattiaratkaisuissa.

Muita kiinnostavia uutisia

Tule meille töihin

Nanten Oy on suomalainen betonilattiapinnoitteita valmistava yritys. Valmistamme kauniita, ympäristöystävällisiä ja turvallisia lattioita, jotka ylläpitävät…
Lue lisää

Ota yhteyttä