FAQ

Juha Niskanen siirtyy eläkkeelle

Juha Niskanen eläköityy Nantenin palveluksesta 43 vuoden jälkeen.

Oli vuosi 1979, kun Juha 21 asteli taloon ensimmäisen kerran. Hän aloitti varastotyöntekijänä ja tarkoitus oli jäädä vain muutamaksi kuukaudeksi. Kun Juha valmistui laskentamerkonomiksi kauppaopistosta vuonna 1980, hän siirtyi varastosta toimiston puolelle ja laski muun muassa myyjien provisiot.

Kaikenlaisilla kursseillakin tuli käytyä. ”Saa olla kiitollinen, että on saanut tehdä näin pitkän uran.” Juha toteaa ja jatkaa, että 43 vuoteen on mahtunut paljon, mutta yksi asia on pysynyt samana, ja se on hyvät välit työkavereihin ja asiakkaisiin. ”Ystävällisyys on tärkeä ominaisuus vaikeissakin tilanteissa.”

Viimeiset kymmenen vuotta Juha on toiminut teknisenä asiantuntijana keskittyen myyntiin ja tekniseen neuvontaan. Juha on rauhallinen ja muut huomioiva. ”Parasta Juhassa on, että hän on pitkäjänteisesti jaksanut opettaa ja vastailla erilaisiin teknisiin kysymyksiin.” kertovat Juhan kollegat ja asiakkaat. ”Voit kysyä mitä tahansa pinnoitteisiin liittyvää ja saat aina vastauksen.”

Juha itse on vaatimattomampi. ”Hyvin selviätte”, sanoo hän, kun kysyin, miten pärjäämme ilman häntä. ”Työkavereita tulee varmasti ikävä, mutta ns. rakkaus epoksiin loppuu tähän.”

Seuraavaksi Juha aikoo keskittyä perheeseen, etenkin lastenlapsiin. ”Tuntuu huojentavalta ja toisaalta jännittävältä. Ei tarvitse miettiä enää betonialustan kosteuksia, kalvovahvuuksia tai kemikaalien kestävyyksiä ja lujuusluokkia.”

”Ensimmäiseksi teen pitkän kävelylenkin ja hengitän syvään.” kertoo Juha suunnitelmistaan.

Juhan viimeinen työpäivä on 6.5.

Toivotamme oikein ihania eläkepäiviä Juhalle!

Muita kiinnostavia uutisia

Tule meille töihin

Nanten Oy on suomalainen betonilattiapinnoitteita valmistava yritys. Valmistamme kauniita, ympäristöystävällisiä ja turvallisia lattioita, jotka ylläpitävät…
Lue lisää

Ota yhteyttä