Lattiapinnoitteen valinta käyttökohteen mukaan

Kotimainen Nanten tarjoaa laadukkaat, tutkitut ja turvalliset menetelmävaihtoehdot betonilattioiden pinnoittamiseen kaikenlaisissa rakennuskohteissa.

Teollisuusrakentaminen

Teollisilta lattioilta vaaditaan kovaa kulutuskestoa, kemikaalien ja iskujen kestävyyttä, helppohoitoisuutta, helppoa korjattavuutta ja kilpailukykyistä hintaa. Pinnoitteet sopivat erinomaisesti teollisuus- ja varastotiloihin, elintarvike- ja prosessiteollisuuteen, elektroniikka- ja lääketeollisuuteen, ravintola- ja suurkeittiöihin, meijereihin, panimoihin jne.

Julkisrakentaminen

Pinnoitteet sopivat erinomaisesti terveydenhuollon- ja opetustoimen kohteisiin, sairaaloihin ja laboratorioihin, toimistotiloihin ja myymälöihin, päiväkoteihin ja palvelutaloihin, uimahalleihin, paloasemille ja muihin vastaaviin kohteisiin.

Asuinrakentaminen

Lattioiden pinnoittaminen on erinomainen vaihtoehto asuinrakentamiseen. Pinnoitteet sopivat erinomaisesti esimerkiksi porrasauloihin, käytäviin, yleisiin tiloihin, IV-konehuoneisiin ja lämmönjakohuoneisiin. Porrasauloihin ja yleisiin tiloihin saadaan pinnoitteilla modernia ilmettä ja designia.