Toimivuutta ja viihtyisyyttä

Lattiapinnoitteet sopivat erinomaisesti toiminnallisiksi ja sisustuksellisiksi ratkaisuiksi julkis- ja toimitilarakennuksiin. Ekologisilla massapinnoitusratkaisuillamme voidaan toteuttaa kestäviä, saumattomia, hygieenisiä, hyvää sisäilman laatua ja viihtyisyyttä edistäviä lattiaratkaisuja. Lattia on merkittävä osa rakennusta, ja lattiapinnat ovat jatkuvasti alttiina erilaisille rasituksille. Rasituksesta selviäminen ei yksin riitä, vaan lattialta odotetaan myös käyttömukavuutta ja hyvää ulkonäköä.

Vaativiin kohteisiin

Pinnoitteet sopivat erinomaisesti terveydenhuollon- ja opetustoimen kohteisiin, sairaaloihin ja laboratorioihin, toimistotiloihin ja myymälöihin, päiväkoteihin ja palvelutaloihin, uimahalleihin, paloasemille ja muihin vastaaviin kohteisiin.

Ekologisuus ja hyvä sisäilman laatu

Tuotteidemme korkea biosisältö ja alhaiset emissiot varmistavat soveltuvuuden myös ympäristösertifioituun Green Building -rakentamiseen. Bioraaka-aineita sisältävät tuotteemme vähentävät ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta. Niiden hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin perinteisissä muovipohjaisissa päällystysratkaisuissa.

Julkisen rakentamisen päähuomio on siirtymässä ympäristökuormitusta vähentäviin ja hyvää sisäilman laatua edistäviin ekologisiin lattiaratkaisuihin. Nanten lattiaratkaisut ovat turvallinen valinta perinteisten lattiapäällysteiden sijaan niin saneeraus kuin uudiskohteissakin.

Green Building