Pinnoitteilla kestävyyttä ja ulkonäköä

Lattioiden pinnoittaminen on erinomainen vaihtoehto myös asuinrakentamiseen. Pinnoitteita voidaan käyttää porrasauloissa, yleisissä tiloissa, IV-konehuoneissa ja lämmönjakohuoneissa. Porrasauloihin ja yleisiin tiloihin saadaan pinnoitteilla modernia ilmettä ja designia.

Maavaraisille ja kosteillekin alustoille

Rakennusten tekniset tilat ja lattiapinnoitteilta vaadittavat ominaisuudet ovat muuttuneet talotekniikan kehityksen myötä. Nopeat rakennusaikataulut sekä vaihtelevat olosuhteet aiheuttavat usein ennakoimattomia rakennusaikaisia haasteita. Ilman ja alustan kosteus sekä lämpötila asettavat vaatimuksia pinnoitusmateriaalin asennettavuudelle ja tartunnalle. Muovipohjaisia päällystemateriaaleja kuten mattoja ei voida asentaa kosteille alustoille. Pinnoitus voidaan tehdä kostean tai tuoreen betonin päälle käyttämällä Nanten M Primeria. Tartunta kosteaan betoniin on testattu CE–merkinnän vaatimusten mukaisesti (EN ISO 77831/2 .

IV-konehuoneen ja muiden teknisten tilojen pinnoitusyhdistelmäksi suosittelemme märkätilapohjuste M Primeria ja pinnaksi elastista PU Flex Bio Polyuretaanipinnoitetta. Maavaraiset lattiat pinnoitetaan hengittävillä pinnoitteilla. Menetelmät mahdollistavat pinnoittamisen maasta nousevan kosteuden rasittamille alueille. Tilojen ilmettä ja käyttöturvallisuutta voidaan parantaa vesipohjaisella Nanten HM W Epoksihiertopinnoittella.

Green Building