Nanten tutkimus ja tuotekehitys

Tutkimus- ja tuotekehitysosastomme arvioi ja kehittää jatkuvasti tuotantomme toimintamalleja ja tuotteitamme yhteistyössä tuotantomme, myyntimme ja asennuspalveluidemme kanssa. Lähtökohtana on CE-merkintä kriteerien ja muiden asettamiemme vaatimusten täyttäminen. Tavoitteenamme on innovatiivinen tuotekehitys, toimintamallien parantaminen ja uudet yhä paremmat tuotteet ympäristöarvot huomioiden.

Innovatiiviset BIO tuotteet

Innovatiivisen kotimaisen tuotekehityksemme voimin olemmekin kehittäneet ”vihreän” luonnosta saataviin biohartseihin perustuvat ekologiset BIO epoksit ja BIO polyuretaanit, joiden valmistamiseen käytetään uusiutuvia raaka-aineita. Nanten BIO tuotteiden tuotantoketju minimoi luonnonvarojen käytön ja syntyvät ympäristörasitteet ja pienentävät merkittävästi hiilijalanjälkeämme. Kaikkien tuotteidemme VOC arvot alittavat reilusti EU-direktiivin raja-arvon 500g/l ja jopa vesipohjaisilta pinnoitteilta vaaditun rajan 140 g/l. Polyuretaanituotteemme Nanten PU ja Nanten PU Flex sekä akryylituotteemme ovat täysin ilman VOC emissioita.

Ympäristö huomioiden

Tuotteidemme uudistamisen perustana ei ole ainoastaan emissioiden poistaminen vaan myös koko toimintamme ympäristökuorman vähentäminen. Tuotekehityksemme tuloksena olemme rakentaneet tuoteperheen jossa yhdistyvät sekä ekologisuus että huippuluokan tekniset ominaisuudet. Emme esimerkiksi käytä halpoja pehmeitä täyteaineita, jotka vaikuttaisivat pinnoitteen fysikaalisiin ominaisuuksiin, kuten peittävyyteen, lujuuteen ja kemikaalikestoon.