Tietoa meistä

Kotimainen vastuullinen perheyritys

Nanten Oy on suomalainen betonilattiapinnoitteisiin erikoistunut perheyritys. Tuotteiden kehitys ja valmistus tapahtuu Tuusulassa omalla tehtaallamme. Pyrimme toiminnallamme kehittämään ja ylläpitämään suomalaisia rakentamisen laatua. Me Nantenilla ajattelemme asiakkaan parasta ja haluamme toteuttaa tyylikkäitä lattioita, jotka täyttävät tiukimmatkin tekniset vaatimukset.

Huipputekniikkaa vuosikymmenten kokemuksella

Pinnoitteemme ovat jo yli puoli vuosisataa toimineet teknisesti erittäin vaativissa olosuhteissa. Tunnemme kotimaisen rakentamisen, rakennusaikaiset olosuhteet sekä pinnoitteiden vaatimukset läpikotaisin. Olemme panostaneet vuosien varrella voimakkaasti tuotekehitykseen ja voimme ylpeänä todeta, että tuotteemme ovat huippuluokkaa.

Tyylikkyyttä ilman rajoja

Tuotteemme soveltuvat lähes kaikkiin kohteisiin, ja pystymme toteuttamaan upeita sävyjä oman tuotantomme ansiosta. Anna siis mielikuvituksesi tehdä työ, me toteutamme sen!

Ekologisempia lattiaratkaisuja

Teknisistä ominaisuuksista tinkimättä olemme alan pioneeri biopohjaisten tuotteiden valmistajana. Tuotteissamme käytetään uusiutuvia raaka-aineita lähes 70 %:sesti ja biosisältömme on markkinoiden korkein. Tuotteemme ovat erinomaisia mm. Leed ja BREEAM -hankkeissa. Rakennamme turvallisempaa ja ekologisempaa huomista sekä tuemme kestävää kehitystä. Tuotteiden ohella olemme panostaneet koko tuotantoketjun puhtauteen.

Puhtaamman sisäilman puolesta

Lisäksi pidämme huolta, että lattiamme puhuvat puhtaan sisäilman puolesta. Tuotteissamme on tutkitusti erittäin alhaiset päästöt, eivätkä ne sisällä lainkaan sisäilmalle haitallisia yhdisteitä.

Lue lisää pinnoitteiden ominaisuuksista täältä.

Yrityksen perustaja Olavi Myllynen