Nanten akryylipinnoite on oikea valinta, kun lattialta vaaditaan mekaanisen rasituksen kestoa sekä nopeaa asennusaikataulua. Akryylimassapinnoite soveltuu elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuuteen, ammattikeittiöihin sekä kylmähuoneiden ja lastauslaitureiden pinnoittamiseen.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Millainen akryylipinnoite on?

Nanten akryylipinnoite kuuluu massalattiapinnoitteisiin. Akryylipinnoite tehdään käsityönä massasta, jossa kirkkaaseen akryylisideaineeseen sekoitetaan halutun väristä värihiekkaa. Akryylipinnoitteella saadaan aikaan tyylikäs kokonaisuus, jossa hiekan struktuuri antaa lattialle elävän ilmeen. Lattian kerrosvahvuus riippuu kohteen rasituksesta, mutta yleensä se on 3-4 mm. Lattiapinnoitteilla ylösnostot (ns. jalkalistat) seinälle tehdään samasta massasta lattian kanssa, jolloin lattian ja jalkalistan väli on täysin saumaton ja puhtaanapito helpompaa.

Akryylipinnoite on pinnoitusmenetelmä, jonka suurimmat edut ovat nopea kovettuminen, myös alhaisissa lämpötiloissa, jolloin tila voidaan ottaa käyttöön erittäin lyhyessä ajassa. Nopean kovettumisen ansiosta myös erilaisten käyttötilojen huolto- ja korjaustyöt pystytään suorittamaan ilman pitkiä toiminnan keskeytyksiä. Akryylipinnoite soveltuu kohteisiin, joissa vaaditaan sekä kulutuksen- että iskunkestävyyttä. Pinnoite on mahdollista karhentaa kitkavastuksen lisäämiseksi esimerkiksi keittiöissä.

Pyydä lisätietoja

Akryylipinnoite uimahallin lattiassa

Eritysominaisuudet

  • Erittäin nopea kovettuminen
  • Nopea asennus ja käyttöönotto
  • Asennus myös alhaisissa lämpötiloissa
  • Hyvä mekaaninen ja kemiallinen kestävyys
  • Soveltuu erilaisille alustoille
  • Hyvä liukastumisvastus myös märkänä

Tutustu käyttökohteisiin »

Nanten System TR

Katso menetelmäkortti »

Nanten System TR on suurkeittiöiden ja elintarviketeollisuuden lattioiden pinnoitus- ja vedeneristämismenetelmä.

Nanten System TR on akryylipinnoitusmenetelmä, joka on suunniteltu erityisesti suurkeittiöiden ja elintarviketeollisuuden lattioiden pinnoitteeksi. Akryylipinnoite kestää hyvin jatkuvaa vesirasitusta, lämpöshokkeja, kuumuutta, voimakkaita pesu- ja desinfiointiaineita sekä kovaa mekaanista rasitusta.

Nanten System TR:lle on Kiwa GmbH Polymer Institut (Notifien Body 1119) testiraportin P 10423-1-E perusteella myönnetty Menetelmäsertifikaatti.

Akryylipinnoite autokaupan lattiassa
Referenssikuva akryylipinnoitetusta lattiasta

Akryylipinnotteiden tuoteselosteet »

Tutustu menetelmäkortteihin »

Ota yhteyttä

Kysy asiantuntijoiltamme lisää, niin autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun!

Ota yhteyttä »